Hoppa till sidans innehåll

Internetbokning

Filminformation


 The Avengers - Age of Ultron Filmaffisch
GenreAction / Fantasy / Äventyr
Längd2 timmar, 21 minuter
Åldersgräns11 år (från 7 år i vuxet sällskap)
HandlingFrån Marvel Studios kommer nu "Avengers: Age of Ultron," den episka uppföljaren till den största superhjälte-filmen genom tiderna. Jordens mäktigaste hjältar; Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow och Hawkeye bär jordens öde på sina axlar. När den ondskefulla Ultron dyker upp är det upp till Avengers att stoppa honom från att få igenom sina fruktansvärda planer. En obehaglig allians och ett oväntat beslut bereder vägen för ett episkt och unikt äventyr. I rollerna ser vi Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson och James Spader som Ultron
LänkarFakta på IMDb.com
Biljettpris95 kr
 Visa föreställningar

 Entourage Filmaffisch
 Biopremiär 24/6
GenreKomedi
HandlingSnart är kompisgänget tillbaka i 2015 års skönaste komedi ENTOURAGE! Filmstjärnan Vincent Chase har slagit igenom stort i Hollywood och njuter av det ljuva livet tillsammans med sina barndomskompisar som han delar sin lyxvilla med. Vincents neurotiska manager Ari Gold har blivit studiochef och de har ett, inte helt smärtfritt, gemensamt filmprojekt framför sig… Filmen bygger den prisbelönta HBO-serien med samma namn och i rollerna återser vi Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara och Jeremy Piven.
TrailerTrailer
LänkarFakta på IMDb.com
 Visa föreställningar

 Jurassic World - Visas i 3D Filmaffisch
 Biopremiär 10/6
RegiColin Trevorrow
GenreAction / Science Fiction / Äventyr
SkådespelareChris Pratt, Vincent D\'Onofrio, Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Irrfan Khan
Längd2 timmar, 4 minuter
Handling22 år efter den första incidenten vid Jurassic Park är nu Isla Nublar en fullt fungerande dinosaurie temapark; Jurassic World - efter John Hammonds ursprungliga vision.

Men efter 10 år i drift och fallande besökssiffror behövs en ny attraktion för att åter locka besökare. Parkens forskare skapar en helt ny dinosaurie med genetik vilket får oanade och skrämmande konsekvenser...
LänkarFakta hos IMDB.com
 Visa föreställningar

 Mad Max: Fury Road Filmaffisch
 The future belongs to the mad
RegiGeorge Miller
GenreAction / Thriller
SkådespelareTom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Nathan Jones
Längd2 timmar, 0 minuter
Åldersgräns15 år - även i vuxet sällskap
HandlingGeorge Miller, hjärnan och regissören bakom de kultförklarade Mad Max-filmerna är nu tillbaka med en ny banbrytande film om vägkrigaren Max Rockatansky. Mad Max har efter allt som hänt bestämt sig för att vandra ensam för att överleva, men då ett högoktanigt vägkrig bryter ut tvingas han slå sig ihop med en grupp rebeller ledda av Imperatorn Furiosa.

Smygpremiär torsdag 14/5!
TrailerTrailer
LänkarFakta på IMDb.com
Biljettpris90 kr
 Visa föreställningar

 Pitch Perfect 2 Filmaffisch
 This time the world gets pitch slapped
RegiElizabeth Banks
GenreKomedi / Musik
SkådespelareAnna Kendrick, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks, Rebel Wilson, Brittany Snow
Längd1 timme, 55 minuter
Åldersgräns7 år (barntillåten i vuxet sällskap)
HandlingAnna Kendrick och Rebel Wilson återvänder i rollerna som Beca och Fat Amy, i uppföljaren till komedin Pitch Perfect. Här får vi följa dem under det sista året på Barden University.
TrailerTrailer
LänkarFakta på IMDb.com
Biljettpris85 kr
 Visa föreställningar

 San Andreas - Visas i 3D Filmaffisch
RegiBrad Peyton
GenreAction / Katastrof
SkådespelareDwayne Johnson, Alexandra Daddario, Colton Haynes
Längd1 timme, 54 minuter
Åldersgräns11 år (från 7 år i vuxet sällskap)
HandlingEfter att en förödande jordbävning ödelagt stora delar av Kalifornien lämnar räddningspiloten Ray, tillsammans med sin ex-fru, kaoset i Los Angeles för att bege sig mot San Fransisco i hopp om att kunna rädda sin dotter. När de tror att det värsta är över har det bara börjat…
TrailerTrailer
LänkarFakta på IMDb.com
Biljettpris100 kr
För 3D-filmer tillkommer ett tillägg på 20 kronor vid betalning med SF-företagsbiljetter samt våra egna presentbiljetter.
 Visa föreställningar

 She's Funny That Way Filmaffisch
 Biopremiär 20/6
RegiPter Bogdanovich
GenreKomedi
SkådespelareOwen Wilson, Imogen Poots, Kathryn Hahn, Will Forte, Rhys Ifans, Jennifer Aniston
Längd1 timme, 33 minuter
Åldersgräns7 år (barntillåten i vuxet sällskap)
HandlingDet här är historien om Izzy (Imogen Poots), en ”call girl” med drömmar om Broadway. Owen Wilson spelar regissören Arnold Albertson som bokar Izzy och blir förtjust i den målmedvetna unga kvinnan, vilket leder till att natten slutar med att han betalar henne 30 000 dollar för att aldrig prostituera sig igen. Izzys lycka fortsätter då hon får provspela mot stjärnan Delta Simmons (Kathryn Hahn) för en Broadway-föreställning som Deltas make – samme Arnold – regisserar. Till råga på allt fattar även pjäsens manusförfattare Joshua (Will Forte) tycke för Izzy, vilket inte går hand i hand med att han redan dejtar den excentriska Jane (Jennifer Aniston), Izzys psykolog.
TrailerTrailer
LänkarFakta på IMDb.com
 Visa föreställningar

 Spy Filmaffisch
 Biopremiär 5/6
 One of the guys. One of the spies.
RegiPaul Feig
GenreAction / Komedi
SkådespelareMelissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law, Rose Byrne
Längd2 timmar, 0 minuter
Åldersgräns15 år - även i vuxet sällskap
HandlingI komedin SPY spelar Melissa McCarthy den försynta CIA-analytikern Susan Cooper, en osynlig kontorsråtta som aldrig får det erkännandet hon förtjänar. Men när hennes partner (Jude Law) försvinner spårlöst och en annan topp-agent (Jason Statham) hamnar i svårigheter så erbjuder hon sig att jobba undercover och infiltrerar en grupp vapensmugglare med uppdrag att förhindra en internationell katastrof… För regi står Paul Feig som tidigare regisserat "Bridesmaids" och "The Heat" och i en av rollerna ser vi vårt eget komiska geni Björn Gustafsson.
TrailerTrailer
LänkarFakta hos IMDB.com
 Visa föreställningar

 Tomorrowland: A World Beyond Filmaffisch
RegiBrad Bird
GenreScience Fiction / Äventyr
SkådespelareGeorge Clooney, Hugh Laurie, Kathryn Hahn
Längd2 timmar, 10 minuter
Åldersgräns11 år (från 7 år i vuxet sällskap)
HandlingFrån Disneys Oscar®-vinnande Brad Bird kommer detta mystiska äventyr, med George Clooney i huvudrollen. Frank (Clooney) och den vetenskapsintresserade tonåringen Casey (Britt Robertson) beger sig ut på ett farligt uppdrag för att avslöja hemligheten bakom en gåtfull plats i rymden som kallas för "Tomorrowland." Det de måste göra förändrar världen - och dem själva - för alltid.
TrailerTrailer
Biljettpris90 kr
 Visa föreställningar

Hur lång är filmen?

Samtliga angivna filmlängder är filmens kompletta speltid, inklusive eftertexterna, men exklusive reklam och trailers framför. Reklamfilmen börjar alltid fem minuter innan utsatt starttid och när själva filmen börjar beror på hur mycket reklam och trailers som visas. Detta kan, tack vare digitalreklamen, ändras dagligen. Har du behov att veta när filmen är slut, fråga personalen.

Hur fungerar åldersgränserna?

För att en film ska få lov att visas offentligt i Sverige måste den ha blivit granskad av Statens Biografbyrå som sätter en åldersgräns. En film kan bli godkänd för visning som antingen barntillåten, från 7 år, 11 år eller 15 år.

Vi vill också påpeka att det inte är biljettförsäljarens ansvar att kontrollera åldersgränsen utan vaktmästaren som river biljetterna. Blir du nekad tillträde får du givetvis pengarna tillbaka i kassan.

Det är inte vi på Grand som har satt dessa åldersgränser utan Statens Biogafbyrå i enlighet med Granskningslagen (Lag 1990:886), men vi är ansvariga för att de efterlevs. För mer information och även motiveringar till de individuella filmernas åldersgränser finner du hos Statens Biografbyrå.


www.IMDb.com Additional movie information links provided courtesy of the Internet Movie Database.

´OSCAR®´ är ett registrerat varumärke som tillhör Academy of Motion Picture Arts and Science


Senast uppdaterad 2015-05-29